Bahçe Bitkileri Bölümü

Bölümümüz Tarafından Badem Çalıştayına Katılım Sağlanmıştır

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Adıyaman’da Onarıcı Tarım Yaklaşımı ve Badem Üretiminin Dünü, Bugünü, Yarını” temalı çalıştaya bölüm başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim OĞUZ ve öğretim üyemiz Doç. Dr. Fırat Ege KARAAT konuşmacı olarak katılım sağlamışlardır.

Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştaya Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat AYDIN, Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ, Genel Sekreter Doç. Dr. Ebubekir İNAN, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Harun TEKİN, Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin KIYAS, ATSO Başkanı Mehmet TORUNOĞLU, Ziraat Odası Başkanı Yaşar ÖZKAN, İlçe Tarım Müdürleri, Ziraat Odalarının Başkanları ve çiftçiler katılmıştır.

Çalıştayda bölüm başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim OĞUZ "Badem Tarımında Pazarlama Sorunları ve Çözüm Önerileri", öğretim üyemiz Doç. Dr. Fırat Ege KARAAT ise "Badem Tarımında Yetiştiricilik Sorunları ve Çözüm Önerileri" başlıklı sunumlarını yapmıştır.

Sunumların ardından programın soru-cevap kısmına geçilmiş, öğretim üyelerimiz katılımcıların sorularını yanıtlamışlardır.

Çalıştay Sonuç Raporu için tıklayınız.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.