Bahçe Bitkileri Bölümü

Bölümümüz Tarafından Antep Fıstığı Çalıştayına Katılım Sağlanmıştır

Üniversitemiz tarafından koordine edilen; Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KELEŞ'in yanısıra T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Harran Üniversitesi, Gaziantep Antep Fıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, TEMA Vakfı ve Besni Ziraat Odasının katkı ve katılımlarıyla Besni Ziraat Odası Ali Erdemoğlu Konferans Salonunda "Adıyaman'da Antep Fıstığı Yetiştiriciliği; Sorunlar ve Çözüm Önerileri" temalı çalıştaya bölüm başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim OĞUZ “Antep Fıstığında Verim Düşüklüğü ve Yeni Yaklaşımlar” başlıklı sunumuyla konuşmacı olarak, öğretim üyemiz Doç. Dr. Fırat Ege KARAAT raportör olarak katılım sağlamıştır.

Çalıştay sonunda Prof. Dr. Halil İbrahim OĞUZ'a plaket takdim edilmiştir.