Fakültemizde Öğrenciler Arası Akademik Sunum Yarışması Yapıldı

Fakültemiz bünyesinde Bitki Koruma Bölümü öğrencileri arasında bölüm öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Meltem Avan'ın katkıları ile düzenlenmiş olan "En İyi Akademik Sunum" isimli yarışma Dekan Prof. Dr. Zeynal TÜMSAVAŞ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet ÇELİK, Bitki Koruma Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mahmut İSLAMOĞLU, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim OĞUZ, fakülte öğretim üyeleri ve Bitki Koruma Bölümü öğrencilerinin katılımlarıyla yapılmıştır. Öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen yarışmada birincilik ödülünü 3. Sınıf öğrencilerinden Cengiz Ferhat Bayramhan madalyasını Dekan Prof. Dr. Zeynal Tümsavaş'ın elinden, ikincilik ödülünü ise 4. Sınıf öğrencilerinden Yücel Yavuz, Dekan Yardımcısı  Doç. Dr. Ahmet Çelik'in elinden almıştır. Ayrıca yarışmaya yarışmacı olarak katılan tüm öğrencilerimiz de katılım belgesi ile ödüllendirilmiştir.