Türkiye Yüzyılı Çerçevesinde Küresel Isınma ve Adıyaman Tarımının Geleceği Çalıştayı Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi, Adıyaman Valiliği, Fakültemiz ve Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Türkiye Yüzyılı Çerçevesinde Küresel Isınma ve Adıyaman Tarımının Geleceği Çalıştayı 23 Ocak 2023 tarihinde Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenmiştir.

Açılışının Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Vehbi Koç Konferans Salonunda yapıldığı çalıştaya Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılıç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu, Adıyaman Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynal Tümsavaş, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Torunoğlu, Adıyaman Üniversitesi Akademik Personeli, paydaş Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri ve çiftçiler katılmıştır.

Açılış konuşmaları sırasıyla Adıyaman Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim Oğuz, Adıyaman Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynal Tümsavaş, Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar tarafından yapılmıştır. Çalıştay açılış konuşmalarının ardından çalışma gruplarının yaptıkları çalışmalarla devam etmiştir. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.