Fakültemizde Dünya Bitki Sağlığı Günü Kutlandı

Dünyada “2020 Dünya Bitki Sağlığı Yılı”ndan bu yana kutlanmakta olan ve Birleşmiş Milletler tarafından bitki sağlığını korumanın açlığı sona erdirmeye, yoksulluğu azaltmaya, biyolojik çeşitliliği ve çevreyi korumaya ve ekonomik kalkınmayı artırmaya nasıl yardımcı olabileceği konusunda küresel farkındalığı artırmak için ilan edilen Dünya Bitki Sağlığı Günü fakültemizde kutlandı.

Kutlamaya fakülte yönetimimiz ve fakülte öğretim üyelerimizin yanında Bitki Koruma Bölümü öğrencileri katılmıştır. Kutlamada bu yıl meslekte 50. Yılını dolduran öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Şaban KARAAT “Zirai Mücadeleye Adanan Bir Ömür” başlıklı konuşmasını yapmıştır.